Vitamín U

Vitamín U je přírodní látka – derivát aminokyseliny methioninu, který byl objeven koncem 50. let minulého století v zelné šťávě. Díky tehdejším výzkumům byly objeveny jeho léčivé vlastnosti. Vitamín U se nachází přirozeně v různých potravinách, jako například zelí, růžičková kapusta, brokolice, kapusta nebo žloutek.

Účinky vitamínu U

Vitamín U se nejčastěji používá jako doplněk při léčbě žaludečních vředů. Má pozitivní vliv na enzymatické funkce a na podporu fungování trávicího traktu. Vitamín U má schopnost optimalizovat vylučování žaludečních šťáv, pomáhá udržovat správné pH žaludku a chránit jej.

Je vhodný:

  • na podrážděný žaludek a střeva;
  • na posílení imunity;
  • na reflux a při nadměrné tvorbě žaludečních šťáv;
  • ke snížení hladiny cholesterolu a triglyceridů;
  • k urychlení hojení ran a jako ochrana před slunečním UV zářením;
  • jako ochrana před potravinovými alergiemi;
  • na detox.

Z kategorie Vitamín U si naši zákazníci nejčastěji kupují následující produkty:

Filtry produktů
Nejlépe hodnocené
Nejprodávanější
Nejlevnější
Nejdražší
Zobrazeno 1 produktů z celkem 1
Kompava Vitamín U, 60 kapslí

Kompava Vitamín U, 60 kapslí

100% přírodní extrakt ze zelí na trávení a především na žaludek. Unikátní produkt v ČR i celé EU. 100% veganský výrobek. Vhodné j…
Zůstává 2 ks
433 Kč